Gospel Teambuilding

Få hele virksomheden eller selskabet til at swinge som et stort gospelkor med Gospel Teambuilding. Arrangementer og workshops i alle størrelser. Hundredevis af glade kunder har allerede sunget og grinet med Anders Butenko.

Glæden ved gospel

Glæden ved at synge kan hurtigt mærkes, når Anders Butenko får alle til at synge med på en række kendte gospelsange. Og inden man får set sig om, synger man både i stemmer og lyder som et helt gospelkor. Det er sjovt, det ryster sammen og alle er involveret.

Et Gospel Teambuilding arrangement kan skrues sammen på forskellige måder og til vidt forskellige sammenhænge. Arrangementet kan vare fra en halv time til 2 timer. For alle arrangementerne gælder det, at det er sjovt og opløftende. Samtidig kan alt gennemføres på engelsk.

Klik her for se forskellige eksempler på arrangementer.

Til enhver anledning

Gospel Teambuilding kan bruges til stort set enhver anledning:

Gospel til julefrokost
Gospel til firmafest
Gospel til kursusdag
Gospel til kick-off arrangement
Gospel til privat fest

Få tilbud på Gospel Teambuilding med det samme:

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og laver hvert år ca. 15-30 Gospel Teambuilding jobs og har gjort dette siden 2007. Han arbejder sammen med nogle af de største navne i gospelbranchen i Danmark.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.

Referencer

Accenture / Admiral Hotel / Advance / AgroTech / AI a/s / Alfa Laval / Arbejdsdirektoratet / AS3 / AT Postservice / ATP / Ballerup Kommune / Beskæftigelsesregion Syddanmark / Børnehuset Fristedet / Børneinkontinensklinikken / Café Paraplyen / Capres / Center for Ledelse / Cisco / Coop Danmark / Coop Trading / COWI Økonomi / CSC / D&B Danmark / DALYFO / Dana Lim / Danske Bank / Danske Fagmedier / Deloitte / DONG Energy / DR / DSB

Ernst & Young / FDB / Fertin Pharma / FLSmidth / Focus Gruppen / Forca / Frederikssund Kommune / Fællesskolen Bregnbjerg-Povlsbjerg / Fødevarestyrelsen / Føtex / GN Resound / Holbæk Gymnastikforening / Humlebæk Lilleskole / Hvidovre Hospital / Hvidovre Kommune / IBM / Instituttet for Blinde og Svagsynede / IOGT / Ishøj Bibliotek / Kirke Saaby Skole / KODA / Krabbeshus Heldagsskole / Kvickly / Køge Handelsskole / Køge Kommune

Microsoft / MSD / Netto / NNIT / Nordea / Novo Nordisk / Novozymes / Nykredit / Osted Fri- og Efterskole / Patientombuddet / PricewaterhouseCoopers / Ramsdal / Region Syddanmark / Ringsted Dagpleje / Rosemunde / Roskilde Bank / Roskilde Sygehus / SmartPractice Denmark ApS / Silkeborg Kommune / Sorgenfriskolen / Statens Serum Institut / St. Jude Medical / Strålfors / Svendborg Sygehus / Sydbank Aabenraa, Aalborg og Herning / Søfartsstyrelsen / SØNDAG / TDC / Trapeze Group

“Tusind tak for sidst – det var en kæmpesucces!! Alle har herude i dag strålende berettet om hvor godt og sjovt dit indslag var.”
Trine Baadsgaard, DT Group A/S. 30. november 2015.

“Mine gæster nød det, og der kom så meget ros om det og din måde at gøre det på. At synge gospel er så livsbekræftende og gør noget ved fællesskabsfølelsen, og det er en perfekt måde at starte en fest på. Jeg er dig dybt taknemmelig.”
Annette Kock, Tune. 16. december 2012.

“1000 tak for i lørdags. Det var en helt fantastisk god oplevelse og ALLE synes det var sjovt og underholdende. Du har en rigtig god indlevelse og det er utroligt hvordan du kan få folk til at løsne op og give alt hvad de har i sig – og så på 1 time. Vi synes selv at det swingede og lød super godt….. :-).”
Stine Rudbæk, Næstved. 16. juni 2012.

“TUSIND tak for i går – som du ved, var det en bragende succes og alle har igen i dag kommenteret, hvor godt de synes det var! Så tusind tak for det. Rent teambuildingsmæssigt var det fantastisk! Vi havde en skøn fest – ja flere siger, at det var den bedste!”
Henriette Bjerre, HR Manager, Admiral Hotel. 20. januar 2012.

“Tusind tak. Det var en STOR succes som alle medarbejderne taler MEGET positivt om ;-)”
Lene Krølund, Novo Nordisk A/S. 26. april 2010.

“TUSIND TUSIND TAK for sidst. Jeg tror, jeg taler for alle, når jeg siger, at det var HELT FANTASTISK. Sikken et engagement du mødte op med – meget velforberedt… Du formåede at få alle med. Selv skeptikerne nåede ikke at tænke en eneste negativ tanke, før de var opslugt i sangen.”
Christina Møllebro, MSD. 24. august 2009.

“Anders begejstrede os alle med sit musikalske talent og afslappede og humoristiske væsen.”
Jan Lundgren, Adm. direktør, Coop Trading A/S. 12. november 2008.

“Jeg havde en vis skepsis inden arrangementet om mine medarbejdere ville synes dette var sjovt, men din store entusiasme fik alle med fra starten og jeg har kun hørt positivt fra alle jeg har talt med.”
Bjarne Riis, direktør, Microsoft. 29. august 2008.

“Mine kolleger var meget begejstrede, og jeg vil anbefale det varmt til andre i mit netværk.”
Therese Lütken, Microsoft. 29. august 2008.