Privatlivspolitik Minecookies

Gospelrejser

Anders Butenko arrangerer i samarbejde med Profil Grupperejser gospelrejser til hele verden. Vi rejser ud som gospelkor og synger sammen med og holder koncert sammen med lokale gospelkor. Det er en oplevelse for livet at tage på en gospelrejse.

Gospelrejser

Gospelrejse til London, 18.-22. oktober 2018

REJSEN ER DESVÆRRE UDSOLGT.

På denne gospelrejse skal vi synge sammen med en af Londons bedste gospel instruktørere, Solomon Facey. Udover en workshop sammen med Solomon, skal vi holde koncert sammen med ham og hans dygtige korsangere, lørdag aften. Søndag formiddag skal vi synge i en rigtig gospelkirke.

Vi skal også på sightseeing, spise sammen og derudover bliver der også tid på egen hånd.

Klik her for at læse mere om rejsen hos Profil Rejser.

Denne gospelrejse er desværre udsolgt, men 2019 kommer til at byde på en ny gospelrejse til en spændende destination med masser af gospel.

Tag på gospelrejse!

Når du tager på en gospelrejse med Anders Butenko får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er en rejse, hvor man rejser som et gospelkor og besøger et lokalt gospelkor i det land og den by man er rejst til. Man lærer dem at kende, lærer at synge nogle sange sammen, holder koncert og måske gudstjeneste sammen. Tættere kommer man ikke på det lokale gospelmiljø på det sted, rejsen er gået til.

Udover at synge og holde koncert, bliver der også altid tid til noget sightseeing og tid på egen hånd, så man virkelig får oplevet rejsemålet fuldt ud. Længden på en gospelrejse er som regel 5-7 dage og henover en weekend, da koncert og gudstjeneste typisk vil være i en weekend.

For at være med på en gospelrejse med Anders Butenko, skal man synge med i et af hans gospelkor, da man synger sange, som læres i gospelkorene. Der er typisk 50 pladser på en gospelrejse.

Tidligere rejser

Læs om og se billeder fra tidligere gospelrejser:

Chicago, USA - 2017.
Riga, Letland - 2016.
Cape Town, Sydafrika - 2015.