Privatlivspolitik Minecookies

Gospelrejser

Anders Butenko arrangerer i samarbejde med Profil Grupperejser gospelrejser til hele verden. Vi rejser ud som gospelkor og synger sammen med og holder koncert sammen med lokale gospelkor. Det er en oplevelse for livet at tage på en gospelrejse.

Gospelrejse til Paris, 10.-14. oktober 2019

Tag med på en fantastisk gospelrejse til Paris, hvor vi skal synge sammen med et af Europas mest livlige og glade gospelkor, Paris Gospel Choir. Der er fest og farver når de står på scenen sammen med deres karismatiske korleder, Matthieu Koumarianos.

Vi skal have en korøvelse sammen med dem, hvor vi lærer en af deres sange, og de skal lære en af vores sange. Lørdag aften holder vi en stor dobbeltkoncert, hvor vi skal synge begge kor sammen til sidst. Vi skal også være med til gudstjeneste søndag eftermiddag i My Gospel Church, hvor korleder, Matthieu Koumarianos, er præst. Det bliver en helt fantastisk oplevelse for livet.

Du kan læse mere om turen her.
Der er desværre lukket for tilmelding til denne rejse.

Vi arbejder på en gospelrejse til Prag, Tjekkiet, som kommer til at blive juni 2021. Der kommer mere info senere. Tilmelding til turen åbner sommeren 2020.

Tag på gospelrejse!

Når du tager på en gospelrejse med Anders Butenko får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er en rejse, hvor man rejser som et gospelkor og besøger et lokalt gospelkor i den by man er rejst til. Man lærer dem at kende, lærer at synge nogle sange sammen, holder koncert og måske gudstjeneste sammen. Tættere kommer man ikke på det lokale gospelmiljø på det sted, rejsen er gået til.

Udover at synge og holde koncert, bliver der også altid tid til noget sightseeing og tid på egen hånd, så man virkelig får oplevet rejsemålet fuldt ud. Længden på en gospelrejse er som regel 5-7 dage og henover en weekend, da koncert og gudstjeneste typisk vil være i en weekend.

For at være med på en gospelrejse med Anders Butenko, skal man synge med i et af hans gospelkor, da man synger sange, som læres i gospelkorene. Der er typisk 50 pladser på en gospelrejse.

Tidligere rejser

Læs om og se billeder fra tidligere gospelrejser:

London, England - 2018.
Chicago, USA - 2017.
Riga, Letland - 2016.
Cape Town, Sydafrika - 2015.