Privatlivspolitik Minecookies

Gospelrejser

Anders Butenko arrangerer i samarbejde med Profil Grupperejser gospelrejser til hele verden. Vi rejser ud som gospelkor og synger sammen med og holder koncert sammen med lokale gospelkor. Det er en oplevelse for livet at tage på en gospelrejse.

Gospelrejse 2019

Er du klar til en fantastisk gospelrejse til en spændende destination i 2019? Lige nu arbejder vi på at få en aftale på plads med et gospelkor på en destination i Europa. Det kommer til at blive en rejse med samarbejde med et lokalt gospelkor, sightseeing, samt mulighed for tid på egen hånd.

Vi kan ikke afsløre sted, pris eller flere detaljer endnu. Men når alle detaljer er på plads vil der blive offentliggjort rejseprogram, priser og tilmeldingsinfo her på siden. For at komme med på turen skal du synge med i et af Anders Butenkos gospelkor, da vi vil synge sange fra disse gospelkors repertoire på turen.

Følg evt. med på sociale medier for at få nyeste opdateringer hele tiden. Se links nedenfor.

Tag på gospelrejse!

Når du tager på en gospelrejse med Anders Butenko får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er en rejse, hvor man rejser som et gospelkor og besøger et lokalt gospelkor i det land og den by man er rejst til. Man lærer dem at kende, lærer at synge nogle sange sammen, holder koncert og måske gudstjeneste sammen. Tættere kommer man ikke på det lokale gospelmiljø på det sted, rejsen er gået til.

Udover at synge og holde koncert, bliver der også altid tid til noget sightseeing og tid på egen hånd, så man virkelig får oplevet rejsemålet fuldt ud. Længden på en gospelrejse er som regel 5-7 dage og henover en weekend, da koncert og gudstjeneste typisk vil være i en weekend.

For at være med på en gospelrejse med Anders Butenko, skal man synge med i et af hans gospelkor, da man synger sange, som læres i gospelkorene. Der er typisk 50 pladser på en gospelrejse.

Tidligere rejser

Læs om og se billeder fra tidligere gospelrejser:

London, England - 2018.
Chicago, USA - 2017.
Riga, Letland - 2016.
Cape Town, Sydafrika - 2015.