Privatlivspolitik Minecookies

Hillerød Gospel Choir

Mere end 100 sangere synger med i Hillerøds store gospelkor, Hillerød Gospel Choir. Hver onsdag er en fest når vi øver i de unikke lokaler hos Alivekirken. Koret er åbent for alle, så kom og mærk den fantastiske stemning, når mange synger gospel sammen!

Ny øvetid resten af efterårssæsonen 2020. 

Vi har slået vores 2 hold sammen til 1 hold resten af efterårssæsonen 2020. Den nye øvetid er:

  • Kl. 19:00 - 20:15

Samtidig har vi siddende korøvelser i øjeblikket. Forsamlingsforbuddet på max 10 ville normalt betyde, at vi ikke kunne have korøvelse, men når alle sangere sidder ned og kun kigger fremad (til dirigenten), så er vi undtaget forsamlingsforbuddet og kan derfor godt mødes.

Samtidig skal alle have mundbind på fra man træder ind i kirken til man er ude igen. Man må kun tage det af, når man sidder på sin plads og skal synge.

"Jeg bliver SÅ glad af at synge gospel sammen med så mange skønne mennesker." Mette Duch Olesen.

"Et dejligt stort og rummeligt kor, der styres af en fast, kærlig og kompetent hånd. Der er en glad stemning." Marianne Bram Barritt.

"Jeg kommer ALTID ud efter de to timer med højt humør og god energi." Anja Aslaug.

"Det gir mig mit ugentlige energiboost som jeg tager med mig i min hverdag." Charlotte Bakke.

Sæsonstart

Næste sæsonstart:
Onsdag, d. 27. januar 2021. (Tilmelding åbner midt december 2020)

Vi øver hver onsdag. Pga. Covid-19 situationen øver vi fordelt på 2 hold:
 ·  Hold A: Kl. 18:15 – 19:30
 ·  Hold B: Kl. 20:00 – 21:15
Vælg det hold der passer dig bedst.
Pga. myndighedernes anbefalinger synger vi med 2 meters afstand. Dog, hvis man er fra samme husstand, må man gerne sidde sammen. For at mindske fysisk kontakt holder vi ikke pause. Der er plads til ca. 50 sangere på hvert hold.

Sted: Alivekirken,
Slangerupgade 56, 3400 Hillerød.

Korleder: Anders Butenko.

Pris: 205 kr. pr. måned.
Beløbet trækkes automatisk hver måned fra ens betalingskort. Der betales kun for de måneder, hvor der er korøvelser. I forårssæsonen betales for 4 måneder og i efterårssæsonen betales kun for 3 måneder.

Åbent for alle!

Kom og prøv at synge med i det store gospelkor – før du tilmelder dig! De 3 første korøvelser i hver sæson er GRATIS åbne øvelser. Der er sæsonstart i januar og august.

Ingen optagelsesprøve – ALLE er velkomne. Ingen noder – vi lærer sangene udenad. For mange er den ugentlige korøvelse ugens højdepunkt. Gospel giver liv og glæde og det er for alle.

Hver halvårssæson afsluttes med en stor gospelkoncert med band.

For at være med skal du være mindst 15 år.
Vær commitet til at komme til tiden til hver øvelse.

Facebook

Hillerød Gospel Choir har sin egen gruppe på facebook. Den er for alle der synger med i koret, eller for dig der overvejer at være med i koret. Klik her.

Parkering

Der er en stor parkeringsplads lige ved Alivekirken. Husk, at fylde op helt nede fra enden, så alle kan være der.

Hillerød Gospel Choir historie

Hillerød Gospel Choir havde første korøvelse, onsdag, d. 28. august 2019, hvor mere end 130 nysgerrige korsangere dukkede op. I efterårssæsonen 2019 sang mere end 100 med i koret hver uge. Korets første koncert, d. 11. december 2019 blev en kæmpe succes med mere end 300 publikummer.