Privatlivspolitik Minecookies

Gospel Workshop

Kom og syng med på en gospel workshop under ledelse af en af Danmarks bedste gospelinstruktørere, Anders Butenko. Oplev suset og energien når du er med til at synge livgivende gospel sammen med andre.

TOGETHER Gospel Workshop

Sprudlende glade gospel workshops, hvor vi synger sammen i virkeligheden. Vælg det sted og tidspunkt der passer dig bedst. Der bliver gennemgået samme program på alle workshops. Pris 225 kr. + gebyr pr. workshop.

• Lørdag, d. 6. juni 2020, kl. 10:00 - 12:30. Kbh Ø, max 9 deltagere. UDSOLGT.
• Lørdag, d. 6. juni 2020, kl. 13:30 - 16:00. Kbh Ø, max 9 deltagere. UDSOLGT.
• Lørdag, d. 13. juni 2020, kl. 10:00 - 12:30. Valby, max 44 deltagere. Køb billet her.
• Lørdag, d. 13. juni 2020, kl. 13:30 - 16:00. Valby, max 44 deltagere. Køb billet her.

Alle kan være med

Kom og syng med på en lille gospel workshop, hvor vi skal synge SAMMEN i virkeligheden. Det bliver festligt og fornøjeligt, at kunne synge sammen igen. Vi synger nogle nemme sange og alle kan være med. Niveauet bliver sat ud fra deltagernes evner. Vi laver som minimum 2-stemmige, men måske også 3-stemmige, sange.

Disse workshops bliver afholdt forskellige steder og med varieret antal deltagere, alt efter hvad myndighederne tillader på det gældende tidspunkt. Alle anbefalinger om 2 meters afstand osv. bliver naturligvis overholdt, så du trygt kan komme og synge med. Når du klikker ind på de enkelte workshops finder du mere info om, hvorvidt det er nemmest at komme til stedet med bil eller offentlig transport.

Vi skal synge SAMMEN

Efter mange måneder hvor vi ikke har kunnet synge sammen i virkeligheden, pg.a. Corona-krisen, glæder vi os til at det begynder at lysne nu og vi kan synge sammen igen. Dette er nogle af de allerførste gospelworkshops, du kan komme med på efter den lange nedlukning. Gå derfor ikke glip af disse enestående og unikke workshops. Vi glæder os til at kunne være i samme rum og høre hinandens stemmer igen - omend det bliver med 2 meters afstand.

Instruktør, Anders Butenko, som er en af Danmarks bedste gospel instruktørere, glæder sig til at byde alle deltagere velkommen til disse eksklusive gospel workshops.

Skynd dig at købe billet, inden der bliver udsolgt.