Privatlivspolitik Minecookies

Gospel Workshop

Kom og syng med på en glad og medrivende gospel workshop under ledelse af en af Danmarks bedste gospelinstruktørere, Anders Butenko. Oplev suset og energien når du er med til at synge livgivende gospel sammen med mange andre.

Lørdag, d. 30. oktober 2021, kl. 10-16. Roskilde Baptistkirke.

Lørdag, d. 27. november 2021, kl. 10-16. Timotheuskirken, Valby.

Alle kan være med

Kom og syng med på en eller begge af de to store gospel workshops som afholdes i Roskilde Baptistkirke og Timotheuskirken i Valby under ledelse af en af Danmarks bedste gospelinstruktørere, Anders Butenko. Begge kirker er store med højt til loftet og plads til masser af glade gospelsangere. To fantastiske steder til disse gospel workshops, hvor vi både skal synge uptempo gospel og flotte ballader. Der er forskelligt program på workshopsne, så du kan roligt tilmelde dig begge workshops.

Alle kan være med uanset korerfaring. Der er ingen noder, for vi lærer sangene udenad. Vi synger sange som alle kan være med på. Vi synger opdelt i de 3 stemmegrupper, som man traditionelt bruger i gospelmusikken: Sopran, alt og tenor.

Program

Gospel workshoppen er kl. 10 - 16, med en frokostpause kl. 12:30 - 13:30, hvor man kan spise en medbragt madpakke eller besøge et af områdets spisesteder.

Pris

Hver workshop koster 140 kr. + gebyr. Du køber billet ved at trykke på knapperne ovenfor.

Facebook

Klik her for at se facebook begivenheden for workshoppen, d. 30. oktober i Roskilde Baptistkirke.

Klik her for at se facebook begivenheden for workshoppen, d. 27. november i Timotheuskirken, Valby.