Privatlivspolitik Minecookies

Gospel Workshop

Kom og syng med på en gospel workshop under ledelse af en af Danmarks bedste gospelinstruktørere, Anders Butenko. Oplev suset og energien når du er med til at synge livgivende gospel sammen med mange andre.

Anders Butenko Thirst For You Butenko Gospel Music

THIRST FOR YOU Gospel Workshop

Fredag, d. 22. marts 2019,
Kl. 17:30 - 21:30.
Timotheuskirken, Valby.

December 2018 udgav Anders Butenko gospelalbummet, Thirst for You. Albummet var resultatet af mange års arbejde med at skrive gospelsange til hans egne gospelkor og med håbet om, at andre gospelkor også skulle kunne finde glæde i at synge sangene. I dag synges flere af sangene i gospelkor over hele Danmark og i flere lande rundt om i Europa.

På denne workshop kan du opleve sangene på egen krop, når Anders Butenko instruerer nogle af sangene fra albummet, Thirst for You. Om du kender nogle af sangene i forvejen eller ikke kender en eneste, så kan du være med. Uanset om du er garvet korsanger eller ingen korerfaring har, så kan du være med. Alle er velkomne.

Vi synger opdelt i de 3 stemmergrupper, som man traditionelt bruger i gospelmusikken: Sopran, alt og tenor. Der er ingen noder, for sangene læres udenad.

Program

Vi synger i 4 timer fra kl. 17:30 - 21:30 med 2 korte pauser undervejs, så sørg for at have spist hjemmefra eller tag en lille hurtig snack med til en af pauserne.

Pris

120 kr. + gebyr. Billet købes her.

Køb CD

Albummet “Thirst for You” med Anders Butenko er tilgængeligt i alle digitale musikbutikker og streamingtjenester. Du kan også købe en fysisk CD på workshoppen.

Facebook

Se workshoppen på facebook her. Del og invitér familie, venner, arbejdskolleger og naboerne til at være med.

Gospel Workshop med Anders Butenko

Lørdag, d. 4. maj 2019,
Kl. 10 - 16.
Roskilde Baptistkirke.

Kom og syng med på en gospelworkshop i Roskilde Baptistkirke under ledelse af en af Danmarks bedste gospelinstruktørere, Anders Butenko. Vi synger uptempo gospel, flotte ballader og Anders har også en helt ny af hans egne sange med.

Alle kan være med uanset korerfaring. Der er ingen noder, for vi lærer sangene udenad. Vi synger sange som alle kan være med på. Vi synger opdelt i de 3 stemmergrupper, som man traditionelt bruger i gospelmusikken: Sopran, alt og tenor.

Program

Vi synger gospel kl. 10 - 16, med en frokostpause kl. 12:30 - 13:30, hvor man kan spise en medbragt madpakke eller besøge et af områdets spisesteder.

Pris

Pris: 130 kr. + gebyr. Køb billet her.

Facebook

Se workshoppen på facebook her. Del og invitér familie, venner, arbejdskolleger og naboerne til at være med.