Privatlivspolitik Minecookies

Gospel til kick-off arrangement

Hvad med at skyde det hele i gang med en omgang gospel, hvor alle swinger med som et stort gospelkor? Der er garanti for glæde og begejstring med gospel til kick-off arrangement.

Gospel Teambuilding Netto Anders Butenko

Glæden ved gospel

Har du et kick-off arrangement, så book Anders Butenko til at komme og for alvor få skudt gang i forsamlingen. På rekordtid omdannes alle til et swingende gospelkor og i løbet af gospel arrangementet kommer alle til at synge i stemmer og lyde som et helt gospelkor. Glæden og begejstringen er ikke til at tage fejl af.

Gospel indslaget kan være selve dit kick-off arrangement. Det kan også være morgensangen før dagens øvrige aktiviteter, eller blot et indslag i løbet af et længere kick-off arrangement. Det kan være en halv time eller 1 time. Og har du internationale folk til stede, så kan vi gennemføre gospel arrangementet på engelsk.

Læs generelt om Gospel Teambuilding her.

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og har siden 2007 lavet hundredevis af Gospel Teamuiding arrangementer.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.

Få tilbud på Kick-off Gospel med det samme!