Privatlivspolitik Minecookies

Copenhagen Gospel Choir

Hver torsdag aften løfter taget sig i Timotheuskirken i Valby, når de 250 sangere i Copenhagen Gospel Choir synger gospel. Der er glæde og begejstring når Danmarks hovedstads gospelkor synger gospel!

"Jeg føler mig høj af glæde når jeg tager hjem." Pernille Bjørn Madsen.

"Det er livsbekræftende, og det giver glæde og energi." Anita Bagger-Hansen.

"En veninde overtalte mig til at gå med til kor, fordi hun var sikker på det var noget for mig. Jeg var skeptisk - mest fordi jeg tænkte, at jeg ikke kunne synge. Men hun fik ret - det er det sjoveste jeg nogensinde har gået til, - og jeg synger egentlig ok." Anette Kaa.

"Det er en "sport" man kan udføre flere generationer sammen. Jeg glæder mig til hver torsdag at synge sammen med min datter." Lone Lystrup.

"Hvis man har haft en øv dag, eller stress dag, så tager man da bare til gospel hos Anders, så er det humør vendt, og hvis man har haft en skøn dag, så bliver den da bare meget mere skøn, efter gospel hos Anders." Evy Ostenfeld.

"Det er så livsbekræftende at synge gospel." Anita Adamsen.

Syng med!

Næste sæsonstart:
Torsdag, d. 29. august 2024.

Vi øver hver torsdag, fordelt på 2 hold:
 ·  Hold 1: Kl. 17:00 – 19:00
 ·  Hold 2: Kl. 19:30 – 21:30
Vælg det hold der passer dig bedst.

Sted: Timotheuskirken,
Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby.
Lige ved Langgade Station.

Korleder: Anders Butenko.

Pris: 715 kr. pr. halvårssæson.

Vi har 2 sæsoner om året:
 ·  Forårssæsonen: Fra slutningen af januar til og med afslutningskoncerten i juni.
 ·  Efterårssæsonen: Fra slutningen af august til og med afslutningskoncerten i december.

Åbent for alle!

Kom og prøv at synge med i det store gospelkor – før du tilmelder dig! De 3 første korøvelser i hver sæson er åbne øvelser, hvor nye sangere kan prøve at være med - helt gratis.

Ingen optagelsesprøve – ALLE er velkomne. Ingen noder – vi lærer sangene udenad.

For mange er den ugentlige korøvelse ugens højdepunkt. Gospel giver liv og glæde og det er for alle.

Hver sæson afsluttes med en stor gospelkoncert med band, som plejer at være besøgt af flere hundrede publikummer.

For at være med skal du være mindst 15 år. Vær commitet til at komme til tiden til hver øvelse.

Facebook

Copenhagen Gospel Choir har sin egen gruppe på facebook. Den er for alle der synger med i koret, eller for dig der overvejer at være med i koret. Klik her.

Tilmelding

Tilmelding til efterårssæsonen 2024 åbner i løbet af juli.

Parkering

Der er mulighed for at parkere på villavejene lige ved Timotheuskirken. Der er 3 timers gratis parkering med korrekt indstillet P-skive.

Husk, at der er kommer mange biler og da vi ikke vil være nabolaget til gene, så bedes bilister derfor være ekstra opmærksomme på korrekt parkering: Parkér helt ind til kanstenen, ikke for tæt på indkørsler og naturligvis 10 meter fra hjørner.

Copenhagen Gospel Choir historie

Copenhagen Gospel Choir startede i august 2006 i en frikirke på Frederiksberg, som hed Cafékirken. Året efter flyttede koret til Valby og hed på det tidspunkt Valby Gospel Choir. Siden januar 2009 har koret været i Timotheuskirken. I september 2009 rundede koret 100 medlemmer og i foråret 2013 var der ca. 190 tilmeldte. Oktober 2013 tog koret navnet Copenhagen Gospel Choir. Foråret 2014 kom koret op på over 200 korsangere.

Copenhagen Gospel Choir har optrådt med følgende solister: Lene Nørrelykke, Laura Kjærgaard, Claes Wegener, Nina Luna, Sofie Hermind, Susanne Wiik Kalvåg, Andreas Hejslet og Sabina Mathew. Koret har også optrådt på Plænen i Tivoli i både 2010 og 2013 i forbindelse med Tivoli Gospel Festival.