Privatlivspolitik Minecookies

Gospel til privat fest

Få alle gæsterne til at synge gospel sammen. Det er genialt at bruge gospel til privat fest, for at skabe glæde og få alle rystet sammen på kort tid.

Gospel Teambuilding Happy People Anders Butenko

Glæden ved gospel

Glæde er en vigtig ingrediens når livets store fester skal fejres. Og når alle swinger med som et stort gospelkor, så frembringer det både glæde og begejstring hos store og små. Når Anders Butenko først går i gang med at få alle til at synge med på en række simple og kendte gospelsange, så er festen for alvor i gang. Det er sjovt, det ryster sammen og alle er involveret når der er gospel til privat fest.

Gospel indslaget kan bruges til bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup osv. eller den runde fødselsdag, konfirmation, eller andre private arrangementer. Gospel indslaget er godt til at skyde festen i gang, men kan også bruges løbet af festen, så folk kan få et festligt break i løbet af festens lange program. Private arrangementer har altid en fast lav pris.

Læs generelt om Gospel Teambuilding her.

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og har siden 2007 lavet hundredevis af Gospel Teamuiding arrangementer.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.

Få tilbud på Gospel til privat fest med det samme!