Privatlivspolitik Minecookies

Gospel til firmafest

Lad hele selskabet til jeres næste firmafest blive omdannet til et swingende gospelkor. Det er et sjovt og festligt indslag med gospel til firmafest. 

Gospel Teambuilding Happy People Anders Butenko

Glæden ved gospel

Mangler I et festligt indslag til jeres næste firmafest, så vil det helt sikkert sprede masser af glæde og begejstring, at få Anders Butenko ud og omdanne hele selskabet til et gospelkor. Anders får alle til at synge med på en række kendte gospelsange og inden man får set sig om, synger man både i stemmer og lyder som et helt gospelkor. Det er sjovt at synge gospel og alle er involveret når der er gospel til firmafest.

Gospel indslaget kan være rigtig godt til at sparke en firmafest i gang. Det kan også bruges som et underholdende indslag i løbet af festen. Alle kan være med og gospel indslaget kan vare fra 30 minutter til 1 time.

Læs generelt om Gospel Teambuilding her.

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og har siden 2007 lavet hundredevis af Gospel Teamuiding arrangementer.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.

Få tilbud på Gospel til firmafest med det samme!