Privatlivspolitik Minecookies

Gospel til julefrokost

Omdan på rekordtid hele julefrokosten til et stort og swingende gospelkor. Det er et sjovt og festligt indslag når man synger gospel til julefrokost.

Gospel Teambuilding Happy People Anders Butenko

Glæden ved gospel

Glæden ved at synge kan hurtigt mærkes, når Anders Butenko får alle til julefrokosten til at synge med på en række kendte gospelsange. Og inden man får set sig om, synger man både i stemmer og lyder som et helt gospelkor. Det er sjovt og alle er involveret når der er gospel til julefrokost.

Gospel indslaget kan være rigtig godt til at sparke en julefrokost i gang før man går til bordet. Det kan også bruges som et indslag i løbet af maden – dog før folk har fået alt for meget at drikke. Alle kan være med og gospel indslaget kan vare fra 30 minutter til 1 time.

Læs generelt om Gospel Teambuilding her.

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og har siden 2007 lavet hundredevis af Gospel Teamuiding arrangementer.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.

Få tilbud på Gospel til julefrokost med det samme!