Privatlivspolitik Minecookies

Gospel til kursusdag

På en lang kursusdag kan det være fantastisk opløftende at synge gospel sammen en time eller to. Det giver fornyet energi, hvad enten det er som opstart, undervejs eller som afslutning man synger gospel til kursusdag.

Gospel Teambuilding with Anders Butenko

Glæden ved gospel

Glæden og begejstringen kommer helt i top, når Anders Butenko tager kursusdagens deltagere ud på nye gospel eventyr. Alle swinger med på simple og enkle gospelsange og hurtigt kommer man til både at synge i stemmer og lyde som et rigtigt gospelkor. Alle er involveret og det er svært at holde glæden tilbage.

Gospel indslaget kan bruges som en mere integreret del af et forløb. Der kan også være emner eller temaer som nemt kan inkorporeres i gospel arrangementet. Det kan også blot bruges som en opstart på et langt undervisningsforløb eller som afslutning for at sende alle glade hjem. Alle kan være med og varigheden af gospel arrangementet kan være op til 2 timer. Det kan også gennemføres på engelsk.

Læs generelt om Gospel Teambuilding her.

Erfaren gospelinstruktør

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og har siden 2007 lavet hundredevis af Gospel Teamuiding arrangementer.

Når Anders Butenko laver Gospel Teambuilding, møder man en professionel og erfaren korleder, som er velforberedt og har stort overskud. Anders er sjov og bruger sange og materiale, som han har gennemprøvet gennem mange år. I og med at Anders hver uge står foran ca. 700 korsangere, har han en ballast og en styrke med, som kun ses i meget få korledere. At vælge Anders Butenko som instruktør på Gospel Teambuilding er et sikkert valg.

Få tilbud på Gospel til kursusdag med det samme!