Gospelrejser

Anders Butenko arrangerer i samarbejde med Profil Grupperejser gospelrejser til hele verden. Vi rejser ud som gospelkor og synger sammen med og holder koncert sammen med lokale gospelkor. Det er en oplevelse for livet at tage på en gospelrejse.

Chicago, USA, 19. - 25. oktober 2017.

Profil Grupperejser har i samarbejde med Anders Butenko arrangeret denne fantastiske tur til et af gospelmusikkens store hovedsæder: Chicago. Turen er desværre udsolgt og der er lukket for tilmelding.

Det bliver en helt unik tur, hvor vi skal besøge en ægte gospelkirke i Chicago. Kirken hedder Greater House of Prayer Church og her kan vi for alvor kan opleve gospelmusikken i sit rette element. Vi skal synge sammen med kirkens eget gospelkor, holde koncert med dem og synge til deres søndags-gudstjeneste. Det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Derudover bliver der også tid til noget sightseeing og tid på egen hånd.

Læs rejsebeskrivelse og mere info hos Profil Rejser her.

Hvad er en gospelrejse?

Når du tager på en gospelrejse med Anders Butenko får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er en rejse, hvor man rejser som et gospelkor og besøger et lokalt gospelkor i det land og den by man er rejst til. Man lærer dem at kende, lærer at synge nogle sange sammen, holder koncert og måske gudstjeneste sammen. Tættere kommer man ikke på lokale gospelmiljø på det sted, rejsen er gået til.

Udover at synge og holde koncert, bliver der også altid tid til noget sightseeing og tid på egen hånd, så man virkelig får oplevet rejsemålet fuldt ud. Længden på en gospelrejse er som regel 5-7 dage og henover en weekend, da koncert og gudstjeneste typisk vil være i en weekend.

For at være med på en gospelrejse med Anders Butenko, skal man synge med i et af hans gospelkor, da man synger sange, som læres i gospelkorene. Der er typisk 50 pladser på en gospelrejse.

Tidligere rejser

Læs om og se billeder fra tidligere gospelrejser:

Riga, Letland - 2016.
Cape Town, Sydafrika - 2015.