Gospelrejser

Anders Butenko arrangerer i samarbejde med Profil Grupperejser gospelrejser til hele verden. Vi rejser ud som gospelkor og synger sammen med og holder koncert sammen med lokale gospelkor. Det er en oplevelse for livet at tage på en gospelrejse.

Gospelrejse i 2018

Der venter en stor oplevelse i 2018, hvor der vil blive mulighed for at komme på gospelrejse igen. 

Vi er igang med at planlægge en gospelrejse til en destination i Europa. Turen bliver i 2. halvår af 2018. Rejsebeskrivelse, pris og tilmelding bliver gjort tilgængeligt her på siden i løbet af 1. halvår 2018. Følg med på facebook og instagram for at være fuldt opdateret.

Eneste krav for at deltage på turen er, at du synger med i et af Anders Butenkos gospelkor. Men det er jo heller ikke det værste krav. Se mere om gospelkorene her.

Tag på gospelrejse!

Når du tager på en gospelrejse med Anders Butenko får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er en rejse, hvor man rejser som et gospelkor og besøger et lokalt gospelkor i det land og den by man er rejst til. Man lærer dem at kende, lærer at synge nogle sange sammen, holder koncert og måske gudstjeneste sammen. Tættere kommer man ikke på det lokale gospelmiljø på det sted, rejsen er gået til.

Udover at synge og holde koncert, bliver der også altid tid til noget sightseeing og tid på egen hånd, så man virkelig får oplevet rejsemålet fuldt ud. Længden på en gospelrejse er som regel 5-7 dage og henover en weekend, da koncert og gudstjeneste typisk vil være i en weekend.

For at være med på en gospelrejse med Anders Butenko, skal man synge med i et af hans gospelkor, da man synger sange, som læres i gospelkorene. Der er typisk 50 pladser på en gospelrejse.

Tidligere rejser

Læs om og se billeder fra tidligere gospelrejser:

Chicago, USA - 2017.
Riga, Letland - 2016.
Cape Town, Sydafrika - 2015.