Gospelkor

At synge i gospelkor giver en enorm glæde og fantastisk fællesskabsfølelse. Mange får følelsen af at blive "glad i låget" på de ugentlige korøvelser. Der er gospelkor i København og Roskilde - og de er åbne for alle. Hvor vil du synge med?

Åbent for alle

Kom og prøv at synge med i et af de store gospelkor – før du tilmelder dig! De 3 første korøvelser i hver sæson er GRATIS åbne øvelser. Der er sæsonstart i januar og august.

Ingen optagelsesprøve – ALLE er velkomne. Ingen noder – vi lærer sangene udenad. For mange er den ugentlige korøvelse ugens højdepunkt. Gospel giver liv og det er for alle.

Hver halvårssæson afsluttes med en stor gospelkoncert med fuldt band, som plejer at være besøgt af flere hundrede publikummer.

Vælg et gospelkor

Klik ind på et kor, for at få mere info om øvedage, adresser o.a.

Copenhagen Gospel Choir
Roskilde Gospel Choir

 
For at være med skal du være mindst 15 år.
Vær commitet til at komme til tiden til hver øvelse.

Korleder

Anders Butenko er en af Danmarks allerbedste gospel instruktørere. Han er til daglig korleder for 3 af Danmarks største gospelkor og laver hvert år ca. 15-30 Gospel Teambuilding jobs og har gjort dette siden 2007. Han arbejder sammen med nogle af de største navne i gospelbranchen i Danmark.

Læs mere om Anders Butenko her.

Referencer

”Er totalt og absolut helt vild med at synge i koret. Det er stærkt vanedannende og jeg er afhængig…” Hanne Kiss, Copenhagen Gospel Choir.

”Gospelsang er langt bedre end lykkepiller.” Eva Nikoline Westergaard, Roskilde Gospel Choir.

”Det er ugens højdepunkt. Man bliver fyldt med glæde og fred til resten af ugen.” Miriam Sembach, Roskilde Gospel Choir.

”Elsker simpelt hen at synge i Copenhagen Gospel Choir! Der er en helt speciel stemning og et godt sammenhold – for ikke at nævne de gode sange og den fantastiske korleder.” Berit Broe, Copenhagen Gospel Choir.