Roskilde Gospel Choir

Med mere end 300 sangere er Roskilde Gospel Choir et af Danmarks største og mest populære gospelkor. Kom og syng med og mærk den fantastiske gospel stemning, når et kæmpe kor synger gospel.

Åbent for alle!

Kom og prøv at synge med i det store gospelkor – før du tilmelder dig! De 3 første korøvelser i hver sæson er GRATIS åbne øvelser. Der er sæsonstart i januar og august.

Ingen optagelsesprøve – ALLE er velkomne. Ingen noder – vi lærer sangene udenad. For mange er den ugentlige korøvelse ugens højdepunkt. Gospel giver liv og det er for alle.

Hver halvårssæson afsluttes med en stor gospelkoncert med fuldt band, som plejer at være besøgt af flere hundrede publikummer.

For at være med skal du være mindst 15 år.
Vær commitet til at komme til tiden til hver øvelse.

Sæsonstart

Næste sæsonstart:
Tirsdag, d. 23. januar 2018.

Vi øver hver tirsdag fordelt på to hold:
Hold 1: 17:00 – 19:00
Hold 2: 19:30 – 21:30
– vælg det hold der passer dig bedst.
Sted: Roskilde Baptistkirke, Vindingevej 32 i Roskilde.

Kun 600 kr. pr. halvårssæsonen.
Korleder: Anders Butenko.

Tilmelding

Klik her, for at tilmelde dig forårssæsonen 2018.

Roskilde Gospel Choir historie

Roskilde Gospel Choir startede i september 2007 i Roskilde Baptistkirke, hvor koret stadig øver i dag. Ved første korøvelse kom 77 personer og i september 2009 havde koret allerede 300 sangere, som koret stadig har i dag.

Siden Roskilde Gospel Choirs første koncert i december 2007 har koret aldrig holdt koncerter for mindre end 200 ad gangen. Den 7. juni 2011 holdt koret en kæmpe koncert i Roskilde Kongres og Idrætscenter, hvor der kom 900 publikummer. I 2014 optrådte koret på Plænen i Tivoli som en del af Tivoli Gospel Festival.

Roskilde Gospel Choir har optrådt med følgende solister: Lene Nørrelykke, Laura Kjærgaard, Claes Wegener, Nina Luna, Sofie Hermind og Susanne Wiik Kalvåg.

Referencer

”Gospelsang er langt bedre end lykkepiller.” Eva Nikoline Westergaard.

”Det er ugens højdepunkt. Man bliver fyldt med glæde og fred til resten af ugen.” Miriam Sembach.

”Vi er så glade for at synge med i Roskilde, mine to børn har sagt at det her skal vi evigt gøre sammen.” Lisbeth Dall.

”Jeg blev i sin tid lokket med til gospel i Roskilde Baptistkirke af min mor:) Jeg havde set hvilken dejlig indvirkning det havde haft på hende i forrige sæson, og tænkte at det måtte jeg da også prøve. Allerede efter 1 “øvetime” var jeg fanget af den glæde og enorme energi det giver at synge.” Laura Frederiksen.

Parkering

For dem der kommer i bil, er det vigtigt at huske, at der kommer mange biler. Vi vil ikke være nabolaget til gene, så derfor bedes bilister være ekstra opmærksom på korrekt parkering:

Udover parkering på Baptistkirkens parkeringsplads, er der også pladser på Vindingevej, men sørg for at parkere ude på selve vejen og ikke på cykelstien (markeret med en streg på vejen). Parkér heller ikke for tæt på indkørsler. Klik her, for at se en oversigt over parkeringsmuligheder.