Privatlivspolitik Minecookies

Copenhagen Gospel Choir

Hver torsdag aften løfter taget sig i Timotheuskirken i Valby, når de 250 sangere i Copenhagen Gospel Choir synger gospel. Der er glæde og begejstring når Danmarks hovedstads gospelkor synger gospel!

Genåbning af Copenhagen Gospel Choir

Det er med ekstremt stor glæde, at vi kan annoncere, at vi kan afholde 3 korøvelser inden vi går på sommerferie. Korøvelserne bliver: Torsdag, d. 4. juni, 11. juni og 18. juni 2020.

Der må være max 45 i kirken (i stueplan), og vi mødes i 3 hold således:
* Hold 1A: Kl. 16:40 - 17:40.
* Hold 1B: Kl. 18:00 - 19:00.
* Hold 2: Kl. 19:30 - 20:30. (På dette hold skal tenorerne gå på pulpituret/balkonen. Der må være max 14.)

Hvis du har reserveret plads til et bestemt hold allerede, skal du komme på det hold alle øvedagene. Vi har slået hold 2A og 2B sammen, så hvis du har reservering til et af disse hold, skal du nu blot komme på hold 2. Hvis du ikke har reserveret på forhånd, så kan du komme på hold 1A eller 1B, hvor der er god plads.

Pg.a. myndighedernes retningslinjer og anbefalinger kommer det hele til at blive lidt anderledes:
* Vi synger med 2 meters mellemrum mellem hver person. (Forbudt at flytte rundt på stole.)
* Minimér smittefare ved at undgå toiletbesøg.
* Lad overtøj blive i bilen eller tag det med til din stol. Der er ingen garderobe.
* Der bliver sprittet af mellem alle holdene.

Facebook Live

Hvis du er i risikogruppen eller af anden årsag ikke kommer på korøvelserne, kan du følge korøvelserne i korets egen facebook gruppe. Den første korøvelse sendes live og ligger efterfølgende tilgængelig. Der bliver ikke filmet nogle sangere.

"Jeg føler mig høj af glæde når jeg tager hjem." Pernille Bjørn Madsen.

"Det er livsbekræftende, og det giver glæde og energi." Anita Bagger-Hansen.

"En veninde overtalte mig til at gå med til kor, fordi hun var sikker på det var noget for mig. Jeg var skeptisk - mest fordi jeg tænkte, at jeg ikke kunne synge. Men hun fik ret - det er det sjoveste jeg nogensinde har gået til, - og jeg synger egentlig ok." Anette Kaa.

"Det er en "sport" man kan udføre flere generationer sammen. Jeg glæder mig til hver torsdag at synge sammen med min datter." Lone Lystrup.

"Hvis man har haft en øv dag, eller stress dag, så tager man da bare til gospel hos Anders, så er det humør vendt, og hvis man har haft en skøn dag, så bliver den da bare meget mere skøn, efter gospel hos Anders." Evy Ostenfeld.

"Det er så livsbekræftende at synge gospel." Anita Adamsen.

Sæsonstart

Næste sæsonstart:
Torsdag, d. 27. august 2020.

Vi øver hver torsdag fordelt på to hold:
 ·  Hold 1: Kl. 17:00 – 19:00
 ·  Hold 2: Kl. 19:30 – 21:30
Vælg det hold der passer dig bedst. Der er ca. 100-150 sangere pr. hold.

Sted: Timotheuskirken,
Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby.
Lige ved Langgade Station.

Kun 610 kr. pr. halvårssæsonen.
Korleder: Anders Butenko.

Åbent for alle!

Kom og prøv at synge med i det store gospelkor – før du tilmelder dig! De 3 første korøvelser i hver sæson er GRATIS åbne øvelser. Der er sæsonstart i januar og august.

Ingen optagelsesprøve – ALLE er velkomne. Ingen noder – vi lærer sangene udenad. For mange er den ugentlige korøvelse ugens højdepunkt. Gospel giver liv og glæde og det er for alle.

Hver halvårssæson afsluttes med en stor gospelkoncert med band, som plejer at være besøgt af flere hundrede publikummer.

For at være med skal du være mindst 15 år.
Vær commitet til at komme til tiden til hver øvelse.

Facebook

Klik her for korets facebook side.

Synger du med i koret, så klik her for at være med i korets facebook gruppe til intern kommunikation.

Tilmelding

Der bliver åbnet for tilmelding til efteråssæsonen i løbet af juli.

Parkering

Der er mulighed for at parkere på villavejene lige ved Timotheuskirken. Der er 3 timers gratis parkering med korrekt indstillet P-skive.

Husk, at der er kommer mange biler og da vi ikke vil være nabolaget til gene, så bedes bilister derfor være ekstra opmærksomme på korrekt parkering: Parkér helt ind til kanstenen, ikke for tæt på indkørsler og naturligvis 10 meter fra hjørner.

Copenhagen Gospel Choir historie

Copenhagen Gospel Choir startede i august 2006 i en frikirke på Frederiksberg, som hed Cafékirken. Året efter flyttede koret til Valby og hed på det tidspunkt Valby Gospel Choir. Siden januar 2009 har koret været i Timotheuskirken. I september 2009 rundede koret 100 medlemmer og i foråret 2013 var der ca. 190 tilmeldte. Oktober 2013 tog koret navnet Copenhagen Gospel Choir. Foråret 2014 kom koret op på over 200 korsangere.

Copenhagen Gospel Choir har optrådt med følgende solister: Lene Nørrelykke, Laura Kjærgaard, Claes Wegener, Nina Luna, Sofie Hermind, Susanne Wiik Kalvåg og Andreas Hejslet. Koret har også optrådt på Plænen i Tivoli i både 2010 og 2013 i forbindelse med Tivoli Gospel Festival.