Privatlivspolitik Minecookies

Copenhagen Gospel Choir

Hver torsdag aften løfter taget sig i Timotheuskirken i Valby, når de 250 sangere i Copenhagen Gospel Choir synger gospel. Der er glæde og begejstring når Danmarks hovedstads gospelkor synger gospel!

Copenhagen Gospel Choir

"Jeg føler mig høj af glæde når jeg tager hjem." Pernille Bjørn Madsen.

"Det er livsbekræftende, og det giver glæde og energi." Anita Bagger-Hansen.

"En veninde overtalte mig til at gå med til kor, fordi hun var sikker på det var noget for mig. Jeg var skeptisk - mest fordi jeg tænkte, at jeg ikke kunne synge. Men hun fik ret - det er det sjoveste jeg nogensinde har gået til, - og jeg synger egentlig ok." Anette Kaa.

"Det er en "sport" man kan udføre flere generationer sammen. Jeg glæder mig til hver torsdag at synge sammen med min datter." Lone Lystrup.

"Hvis man har haft en øv dag, eller stress dag, så tager man da bare til gospel hos Anders, så er det humør vendt, og hvis man har haft en skøn dag, så bliver den da bare meget mere skøn, efter gospel hos Anders." Evy Ostenfeld.

"Det er så livsbekræftende at synge gospel." Anita Adamsen.

Sæsonstart

Næste sæsonstart:
Torsdag, d. 23. januar 2020.

Vi øver hver torsdag fordelt på to hold:
 ·  Hold 1: Kl. 17:00 – 19:00
 ·  Hold 2: Kl. 19:30 – 21:30
Vælg det hold der passer dig bedst. Der er ca. 100-150 sangere pr. hold.

Sted: Timotheuskirken,
Christen Bergs Allé 5, 2500 Valby.
Lige ved Langgade Station.

Kun 610 kr. pr. halvårssæsonen.
Korleder: Anders Butenko.

Klik her for facebook gruppen for Copenhagen Gospel Choir.

Åbent for alle!

Kom og prøv at synge med i det store gospelkor – før du tilmelder dig! De 3 første korøvelser i hver sæson er GRATIS åbne øvelser. Der er sæsonstart i januar og august.

Ingen optagelsesprøve – ALLE er velkomne. Ingen noder – vi lærer sangene udenad. For mange er den ugentlige korøvelse ugens højdepunkt. Gospel giver liv og glæde og det er for alle.

Hver halvårssæson afsluttes med en stor gospelkoncert med fuldt band, som plejer at være besøgt af flere hundrede publikummer.

For at være med skal du være mindst 15 år.
Vær commitet til at komme til tiden til hver øvelse.

Tilmelding

Der vil blive åbnet for tilmelding til forårssæsonen 2020 i starten af januar.

Parkering

For dem der kommer i bil, er det vigtigt at huske, at der kommer mange biler. Vi vil ikke være nabolaget til gene, så derfor bedes bilister være ekstra opmærksomme på korrekt parkering.

Der er mulighed for at parkere på villavejene lige ved Timotheuskirken. Parkér helt ind til kanstenen, ikke for tæt på indkørsler og naturligvis 10 meter fra hjørner.

Copenhagen Gospel Choir historie

Copenhagen Gospel Choir startede i august 2006 i en frikirke på Frederiksberg, som hed Cafékirken. Året efter flyttede koret til Valby og hed på det tidspunkt Valby Gospel Choir. Siden januar 2009 har koret været i Timotheuskirken. I september 2009 rundede koret 100 medlemmer og i foråret 2013 var der ca. 190 tilmeldte. Oktober 2013 tog koret navnet Copenhagen Gospel Choir. Foråret 2014 kom koret op på over 200 korsangere.

Copenhagen Gospel Choir har optrådt med følgende solister: Lene Nørrelykke, Laura Kjærgaard, Claes Wegener, Nina Luna, Sofie Hermind, Susanne Wiik Kalvåg og Andreas Hejslet. Koret har også optrådt på Plænen i Tivoli i både 2010 og 2013 i forbindelse med Tivoli Gospel Festival.