Ringsted Gospel Choir

Når Ringsted Gospel Choirs 150 sangere mødes hver mandag, så er det ikke en helt almindelig mandag. Glæden og begejstringen er nemlig helt i top og Klostermarkskirken emmer af gospelsang og livsglæde.

Åbent for alle!

Kom og prøv at synge med – før du tilmelder dig! De 3 første korøvelser i hver sæson er GRATIS åbne øvelser. Der er sæsonstart i januar og august.

Ingen optagelsesprøve – ALLE er velkomne. Ingen noder – vi lærer sangene udenad. For mange er den ugentlige korøvelse ugens højdepunkt.

Hver halvårssæson afsluttes med en stor gospelkoncert med fuldt band, som plejer at være besøgt af flere hundrede publikummer.

For at være med skal du være mindst 15 år.
Vær commitet til at komme til tiden til hver øvelse.

Sæsonstart

Næste sæsonstart:
Mandag, d. 28. august 2017.

Vi øver hver mandag kl. 19:00 – 21:00.
Sted: Klostermarkskirken, Ahorn Allé 46, 4100 Ringsted.

Kun 590 kr. pr. halvårssæsonen.
Korleder: Anders Butenko.

Korets historie

Ringsted Gospel Choir startede i august 2013 i Klostermarkskirken i Ringsted. På allerførste øvelse kom der over 150 korsangere og lige siden har der aldrig været under 150 på en korøvelse.

Da Ringsted Gospel Choir holdt sin første koncert i december 2013 kom der ca. 450 publikummer og da der kun var stole til ca. 250, måtte 200 stå op bagerst og ude langs siderne under hele koncerten. Ringsted Gospel Choir har optrådt med følgende solister: Susanne Wiik Kalvåg, Lene Nørrelykke, Laura Kjærgaard og Nina Luna.