Eksempler på arrangementer

Et Gospel Teambuilding arrangement kan skrues sammen på forskellige måder og til vidt forskellige sammenhænge. Arrangementet kan vare fra en halv time til 2 timer og nedenfor er nogle eksempler på hvordan Gospel Teambuilding kan bruges. For alle arrangementerne gælder det, at det er sjovt og opløftende. Samtidig kan alt gennemføres på engelsk.

30 minutter

Et kort og effektivt Gospel Teambuilding arrangement som dette, kan være en del af et “kick-off” forløb, eller bruges som morgensang før en lang kursusdag eller bare en almindelig arbejdsdag. Det kan også være en “opkvikker” som en del af et længere forløb. Eller et power-indslag midt i julefrokosten eller firmafesten. Det er sjovt og effektivt.

60 minutter

Dette arrangementet kan være godt som opstart til firmafesten, julefrokosten, sommerfesten el.lign. Glæde og begejstring er i højsædet og dette lidt længere arrangement kan også bruges som en festlig afslutning på en kursusdag. Ofte bliver arrangementet brugt som en overraskelse til medarbejderne – og begejstringen er som regel ikke til at tage fejl af, når de opdager, at de skal være et gospelkor.

90 – 120 minutter

Dette længere arrangement vil ofte blive brugt som en mere integreret del af et forløb for en gruppe medarbejere. Der kan være emner eller temaer som nemt kan inkorporeres i arrangementet. Arrangementet er også velegnet som led i en konfliktløsningsprocess. Nøgleordene er glæde, at lytte, gensidig respekt, bakke hinanden op, alle er vigtige osv.

Privat fest

Alle gæsterne kommer sammen, måske kort efter velkomstdrinken, og hele selskabet bliver omdannet til et stort gospelkor på rekordtid. Det er sjovt, det løsner op og man har en fælles oplevelse at snakke om resten af festen. Arrangementet kan også ligge i løbet af maden. Det kan være til en fødselsdag, konfirmation, sølvbryllup eller brylluppet, imens brudeparret er til fotografen. 30, 45 eller 60 minutter.

Læs mere om Gospel til privat fest her.

“Tusind tak for sidst – det var en kæmpesucces!! Alle har herude i dag strålende berettet om hvor godt og sjovt dit indslag var.”
Trine Baadsgaard, DT Group A/S. 30. november 2015.

“Mine gæster nød det, og der kom så meget ros om det og din måde at gøre det på. At synge gospel er så livsbekræftende og gør noget ved fællesskabsfølelsen, og det er en perfekt måde at starte en fest på. Jeg er dig dybt taknemmelig.”
Annette Kock, Tune. 16. december 2012.

“1000 tak for i lørdags. Det var en helt fantastisk god oplevelse og ALLE synes det var sjovt og underholdende. Du har en rigtig god indlevelse og det er utroligt hvordan du kan få folk til at løsne op og give alt hvad de har i sig – og så på 1 time. Vi synes selv at det swingede og lød super godt….. :-).”
Stine Rudbæk, Næstved. 16. juni 2012.

“TUSIND tak for i går – som du ved, var det en bragende succes og alle har igen i dag kommenteret, hvor godt de synes det var! Så tusind tak for det. Rent teambuildingsmæssigt var det fantastisk! Vi havde en skøn fest – ja flere siger, at det var den bedste!”
Henriette Bjerre, HR Manager, Admiral Hotel. 20. januar 2012.

“Tusind tak. Det var en STOR succes som alle medarbejderne taler MEGET positivt om ;-)”
Lene Krølund, Novo Nordisk A/S. 26. april 2010.

“TUSIND TUSIND TAK for sidst. Jeg tror, jeg taler for alle, når jeg siger, at det var HELT FANTASTISK. Sikken et engagement du mødte op med – meget velforberedt… Du formåede at få alle med. Selv skeptikerne nåede ikke at tænke en eneste negativ tanke, før de var opslugt i sangen.”
Christina Møllebro, MSD. 24. august 2009.

“Anders begejstrede os alle med sit musikalske talent og afslappede og humoristiske væsen.”
Jan Lundgren, Adm. direktør, Coop Trading A/S. 12. november 2008.

“Jeg havde en vis skepsis inden arrangementet om mine medarbejdere ville synes dette var sjovt, men din store entusiasme fik alle med fra starten og jeg har kun hørt positivt fra alle jeg har talt med.”
Bjarne Riis, direktør, Microsoft. 29. august 2008.

“Mine kolleger var meget begejstrede, og jeg vil anbefale det varmt til andre i mit netværk.”
Therese Lütken, Microsoft. 29. august 2008.